A face dragoste cu Dumnezeu

23,00 lei (include T.V.A.)

Cum sa descoperi unitatea divina prin sexualitate. Inteleptii au folosit intotdeauna extazul sexual pentru a descoperi cele mai profunde secrete ale Spiritului.

Disponibil pentru precomandă

Cod Produs: CSS097 Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Autor: David Deida
Traducator: Monica Seceta, Cristian Hanu
Nr. pag. 288

“A face dragoste cu Dumnezeu? Sa-l gasim pe Dumnezeu prin sexualitate? De ce nu? Singurul lucru care e surprinzator in aceasta ecuatie este ca n-ar fi trebuit sa para ciudat de la bun inceput. In cazul multora dintre marile traditii spirituale ale lumii, mai ales in etapa lor de maturitate, sexualitatea a fost deseori considerata o expresie rafinata a spiritualitatii – precum si o cale de a aprofunda intelegerea spirituala.
La urma urmei, in timpul imbratisarii extatice a iubirii trupesti, suntem dusi dincolo de noi insine. Suntem eliberati din inchisoarea eului individual si transpusi, macar temporar, in fuziunea eterna, nemarginita si fericita cu cel mult iubit: si ce definitie mai buna decat aceasta ar putea exista pentru expansiunea spirituala? Cu totii il simtim pe Dumnezeu, simtim natura divina, simtim Spiritul pur, in acele momente de extaz sexual. Inteleptii au folosit intotdeauna acel extaz pentru a descoperi cele mai profunde secrete ale Spiritului.”   (Ken Wilber, extras din prefata cartii)

Extrase din carte:

„Faceti dragoste pentru a va dizolva prin iubire”

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “A face dragoste cu Dumnezeu”