Calea barbatului superior

25,00 lei (include T.V.A.)

Cunoscut scriitor si terapeut american, David Deida integreaza si descrie intr-o maniera spirituala tendintele si impulsurile specifice polaritatii masculin/feminin.

Stoc epuizat

Cod Produs: CSS100 Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Autor: David Deida
Nr. pag: 224

„Calea barbatului superior” este scrisa pentru persoanele care considera ca barbatii si femeile sunt egali din punct de vedere social, economic si politic. Ea trece la urmatoarea etapa, bazata pe acest respect reciproc si pe egalitate, dar integrand intr-un mod spiritual tendintele si impulsurile specifice polaritatii masculin/feminin.
„Este timpul sa depasim idealul nesimtitului macho, alcatuit numai din coloana vertebrala si fara inima. Este timpul sa depasim si idealul lasului sensibil si afectuos, alcatuit numai din inima si fara coloana vertebrala. Inima si coloana vertebrala trebuie imbinate intr-un singur om si apoi trecute in expresia cea mai deplina a iubirii si a constiintei, ceea ce necesita o relaxare profunda in deschiderea infinita a prezentului. Iar pentru aceasta este nevoie de un nou fel de curaj. Aceasta este calea barbatului superior.”

Extrase din carte:

Insista asupra practicii si a evolutiei

Femeia nu vrea cu adevarat sa fie „numarul unu”

„Temperatura” femeii te poate linisti sau te poate irita

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Calea barbatului superior”