Inteligenţă şi transformare

Dacă ar fi să prezentăm doar în câteva cuvinte la ce se referă această carte, am putea spune: la modalităţile de atingere a unor rezultate excepţionale în toate domeniile vieţii, precum şi la căile de evoluţie spirituală! Dacă doriţi să vă transformaţi, dacă doriţi să depăşiţi anumite probleme cu care vă confruntaţi, să comunicaţi mai deschis cu ceilalţi, să dezvoltaţi relaţii mai pline de iubire, să învăţaţi mai rapid, să deveniţi mai sănătos, să vă deschideţi sufletul şi mintea spre tot ceea ce este înălţător şi sublim, această carte va constitui un ajutor preţios pentru dumneavoastră.

Descriere

Autori:   Claudiu Trandafir  şi  Iulia Bontaş

 Nr. pag.: 320

Dacă ar fi să prezentăm doar în câteva cuvinte la ce se referă această carte, am putea spune: la modalităţile de atingere a unor rezultate excepţionale în toate domeniile vieţii, precum şi la căile de evoluţie spirituală! Dacă doriţi să vă transformaţi, dacă doriţi să depăşiţi anumite probleme cu care vă confruntaţi, să comunicaţi mai deschis cu ceilalţi, să dezvoltaţi relaţii mai pline de iubire, să învăţaţi mai rapid, să deveniţi mai sănătos, să vă deschideţi sufletul şi mintea spre tot ceea ce este înălţător şi sublim, această carte va constitui un ajutor preţios pentru dumneavoastră.

Extras din introducere:

        Majoritatea oamenilor îşi doresc succesul, fericirea, desăvârşirea spirituală, însă adesea nu fac nimic eficient pentru a dobândi toate acestea. Echilibrul interior, reuşita în viaţă, realizările geniale sau chiar puterile paranormale, departe de a constitui doar apanajul unor persoane privilegiate, pot fi accesibile oricui. Ele presupun însă întotdeauna o folosire conştientă şi armonioasă a capacităţilor noastre interioare, o concentrare a forţelor de care dispunem şi o înălţătoare aspiraţie. Realizarea şi trăirea plenară a vieţii, necesită o trezire a potenţialităţilor noastre lăuntrice şi o canalizare fermă, perseverentă a acestora, folosindu-ne întreaga noastră atenţie şi capacitate de concentrare în vederea realizării scopului urmărit.

 Aceasta carte ne învaţă cum să recurgem la modalităţi eficiente, focalizate, congruente care conduc la rezultate uimitoare. Dacă ar fi să prezentăm doar în câteva cuvinte la ce se referă această carte am putea spune: la modalităţile de atingere a unor rezultate excepţionale în toate domeniile vieţii precum şi la căile de evoluţie spirituală! Gândiţi-vă la toate acestea! Nu este ceea ce vă interesează cu adevărat? Dacă doriţi să vă transformaţi, dacă doriţi să depăşiţi anumite probleme cu care vă confruntaţi, să comunicaţi mai deschis cu ceilalţi, să dezvoltaţi relaţii mai pline de iubire, să învăţaţi mai rapid, să deveniţi mai sănătos, să vă deschideţi sufletul şi mintea spre tot ceea ce este înălţător şi sublim, această carte va constitui un ajutor preţios pentru dumneavoastră. Puteţi realiza toate aceste lucruri şi chiar cu mult mai mult prin folosirea efectivă a informaţiilor din această carte. Majoritatea dintre noi gândesc că stările mentale şi cam tot ce se petrece în mintea noastră sunt lucruri care “se întâmplă” în afara controlului nostru. Dar adevărul este că ne putem controla activităţile mentale, comportamentul şi chiar desfăşurarea destinică a vieţii. Dacă suntem deprimaţi, aceasta înseamnă că suntem chiar noi cei care creăm spectacolul pe care îl numim depresie. Dacă suntem fericit creăm, de asemenea, un alt spectacol.

Această carte ne va arăta cum să utilizăm dinamismul şi puterea creatoare a inteligenţei, bazându-ne pe ajutorul propriului subconştient, pentru a deveni stăpânii corpului şi gândirii noastre, rezolvându-ne astfel conflictele interioare, făcând să dispară pentru totdeauna timiditatea, confuzia, teama de eşec sau lipsa de încredere în propriile forţe. Avem acum ocazia să învăţăm cum să ne orientăm în mod benefic, conştient ideile, emoţiile, suprimând angoasa, stresul, starea de nervozitate sau tendinţele impulsive. Odată eliberate de vechile concepţii dogmatice limitatoare şi canalizate în scop creator, incredibilele forţe interioare de care dispunem ne vor permite să ne autodepăşim. Astfel vom regăsi cu uşurinţă stabilitatea şi optimismul, drumul către o viaţă împlinită şi fericită. Aceasta nu necesită nimic altceva decât capacitatea de control atât asupra noastră, cât şi asupra evenimentelor.

Chiar dacă încrederea în noi înşine, atenţia, capacitatea de concentrare, memoria sau starea de bucurie nu reprezintă punctul nostru forte, vom avea acum ocazia de a învăţa cum să ne punem ideile în ordine, să ne îmbunătăţim memoria, atenţia, capacitatea de concentrare, dobândind mai multă eficienţă în tot ceea ce realizăm, cu ajutorul tehnicilor simple, uşor abordabile şi în acelaşi timp eficiente pe care această lucrare le pune la dispoziţie.

Metodele prezentate aici se constituie într-o veritabilă artă şi ştiinţă a realizării personale complete. Artă, deoarece fiecare are un stil şi o personalitate unică care îşi pune amprenta în tot ceea ce face şi acest lucru nu poate fi cuprins în cuvinte sau tehnici. ªtiinţă deoarece există o metodă, un proces, pentru descoperirea modelelor folosite de către acele fiinţe de excepţie din orice domeniu pentru a atinge rezultate extraordinare. Acest proces se numeşte modelare, iar modelele, aptitudinile şi tehnicile descoperite astfel pot fi cu uşurinţă aplicate în toate domeniile vieţii curente, permiţându-ne o comunicare mai eficientă, o dezvoltare a personalităţii sau o învăţare accelerată.

Astfel, am putea spune că această carte ne învăţă “legile metodelor de obţinere a performanţelor optime”, fapt care ne va permite accesul către resurse pe care niciodată nu am realizat că le avem. Să nu uităm că, aşa cum spunea Gill Ron: “Pentru fiecare efort disciplinat există o multiplă recompensă”. Şi de această dată va fi cea mai mare recompensă – desăvârşirea fiinţei noastre.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.