Liniştea timpului

25,00 lei (include T.V.A.)

Easwaran combina ce este mai bun in spiritualitatea occidentala si orientala in moduri simple, profunde si pline de prospetime. Textul sau este limpede, contemporan si transmite o întelepciune plina de bunatate.

37 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: CGS085 Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Linistea timpului – cum sa descoperi pacea, rabdarea si sensul vietii

(titlul original: “Take your time” )

Autor: Eknath Easwaran

Traducator: Oana Durican

Nr. pag. 192

Eknath Easwaran (1910-1999), a fost unul dintre cei mai respectaţi învăţători în domeniul meditaţiei şi vieţii spirituale în lumea de azi. A fost un autor prolific şi un profesor neobosit, cu darul de a pune în practică şi de a limpezi subiecte spirituale complexe. Mai mult de patruzeci de ani, el a predat meditaţia asupra unor citate inspiratoare şi Programul în Opt Puncte drept instrumente pentru calmarea minţii şi pentru a atinge idealuri înalte.

Easwaran combină ce este mai bun în spiritualitatea occidentală şi orientală în moduri simple, profunde şi pline de prospeţime. Textul său este limpede, contemporan şi transmite o înţelepciune plină de bunătate. Nesupus dogmelor, el se adresează atât cititorilor din toate tradiţiile religioase, cât şi celor fără înclinaţii religioase, oferind noi perspective asupra problemelor vieţii moderne şi soluţii ale acestora, extrem de importante în timpurile pe care le trăim.

Extrase din carte:

“Introducere” (extras – A trai in prezent)

“Mintea care nu se grabeste”

“A trăi fără grabă”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.